Cody Latimer Authentic Jersey WEB DONA Web Dona
Inici / Participa
Participa!

QUIERO SER COMO BECKHAM

Jesminder és una noia de 18 anys que viu amb la seva família hindú a Londres.

Els seus pares volen que sigui educada per ser la perfecta esposa índia, però ella no té temps per pensar en aquestes coses perquè el que li agrada és jugar a futbol.

Un dia, mentre està jugant al parc, Jules es fixa en ella i la convida a que jugui en l'equip femení local, entrenat per Joe.

A Jesminder li surten una sèrie d'oportunitats i problemes que faran trontollar el seu petit món.
FULL MONTY

En plena ruïna, inspirats per la visita d'uns ballarins de striptease masculí a la seva ciutat, sis obrers metal·lúrgics en l'atur decideixen sortir de la seva angoixa econòmica oferint també un espectacle de boys. 

Gaz, un home de 30 anys, convens al seu antic cap, Gerald (que està a l’atur des de fa mesos i no s’atreveix a explicar-ho a la seva dona) i a altres tres homes i s’inicien en la carrera de l’espectacle d’striptease professional.

Sota l'aspecte d'una comèdia aquesta pel·lícula descriu el malestar, confusions i contradiccions que suposa per aquest grup de treballadors la seva situació de desocupació.
PEQUEÑA MISS SUNSHINE

Els Hoover són una família conflictiva: l’avi esnifa cocaïna i diu paraulotes, el pare fa cursos sobre l’èxit amb un estrepitós fracàs; la mare no s’ho atrapa; el tiet es recupera d’un suicïdi frustrat, el fill adolescent llegeix a Nietzsche i no vol parlar, i la filla petita, Olive,  vol ser una bellesa.

Un cop de sort porta a Olive a ser convidada a participar en el molt competitiu concurs de "Petita Miss Sunshine" a Califòrnia, i tota la família es reuneix para anar amb ella. 

Serà un viatge increïblement divertit per les carreteres d’Estats Units.
LAS MUJERES DE VERDAD TIENEN CURVAS

Ana és una noia de 18 anys d'origen hispà que viu amb la seva família a Los Ángeles. Està a punt d'acabar els estudis de secundaria i és la primera de la seva família que pot atrevir-se a somiar amb anar a la Universitat.

Té possibilitats reals d'aconseguir una beca però la seva mare s'oposa. No creu que sigui el més convenient per a ella: espera que es posi a treballar, s'aprimi i trobi parella aviat.

Quan acaba les classes Ana ha de començar a treballar al taller de costura de la seva germana, pressionada per una gran comanda.
LAS CHICAS DE LA LENCERIA

Martha no ha pogut superar la mort del seu marit i tracta de trobar un significat a la seva vida.

Preocupades per Martha, les seves tres amigues la convencen, malgrat els seus 80 anys, de fer realitat el seu somni de ser modista. És llavors quan decideix obrir una botiga de roba interior femenina, moderna i amb tocs eròtics, on destaquen els suggerents dissenys que ella mateixa imagina.

Aquest fet donarà un gir radical a la vida de totes les dones, submergides en l’ambient provincià d’una comarca paradisíaca, però aburrida. Hi ha rebombori al poble i els pilars d’aquesta comunitat conservadora tremolen amb la inesperada novetat...
 
HULA GIRLS

El país està canviant el carbó per el petroli com a font d'energia. Una per una, les antigues explotacions mineres van tancat. Però a Iwaki, un petit poble situat al nort del país, l'empresa minera local presenta un sorprenent projecte per salvar-se de la crisis: construir el primer complex turístic hawaià de Japó! I a un parc temàtic hawaià no hi pot faltar el seu grup de ballarines de hula. El problema és que ningú sap com ballar aquesta exòtica dansa.

"Hula girls" explica la historia de les filles d’uns miners del carbó d’una petita població que s’enfrontaran a la tradició i al seu gris destí com a dones per, a través del ball hawaià hula i amb l’ajuda de la seva professora de dansa, convertir-se en les heroïnes involuntàries del seu poble en crisis i de tot el país.
BILLY ELLIOT

El 1984, durant una vaga de miners al Nord d’Anglaterra, els enfrontaments entre piquets i policia estan a l’orde del dia.

Entre els que protesten amb més vehemència hi ha un pare decidit que el seu fill petit, Billy, rebi classes de boxa.

Billy, en el gimnàs, es fixa en una classe de dansa, li crida l’atenció i ho prova.

Quan el seu pare sap  que practica una activitat tan poc d’homes, l’obliga a abandonar les classes.

Però el noi té un gran talent per ballar i vol dedicar-s’hi.
 


Àrea Igualtat del Consell Comarcal del Bages • Muralla Sant Domènec, 24 • MANRESA • Tel. 93 693  03 70 •   contactar
contactar   contactar   contactar