Cody Latimer Authentic Jersey WEB DONA Web Dona


Què és el SIAD
El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Bages, és un servei integral que promou la igualtat entre dones i homes, portant a terme accions que garanteixin l’efectivitat dels drets de les dones.
El SIAD es va crear l’any 2005 pel Consell Comarcal del Bages amb el suport de l’Institut Català de les Dones i la Diputació de Barcelona.
Té com a finalitat donar resposta a les diferents demandes d’informació, sensibilització i atenció, així com potenciar els processos d’autonomia de les dones i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere.
També té com a objectiu incidir en les situacions de desigualtat i discriminació des de l’àmbit local.
 
A qui s'adreça el servei
És un servei d’àmbit comarcal adreçat a totes les dones dels 29 municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca del Bages.
El servei també s’adreça i dóna suport a aquelles persones, entitats, municipis, associacions, professionals i col·lectius que tinguin com a objectiu la igualtat entre homes i dones.
Les actuacions del SIAD s’emmarquen dins el III Pla Comarcal d’Igualtat de Gènere Bages. Construïm una societat igualitària 2016-2020, i es desenvolupen a través de dos àmbits de treball:
-       Àmbit d’atenció i tractament
-       Àmbit de prevenció i sensibilització
El SIAD orgànicament depèn de l’Àrea de la Dona, la qual s’ubica dins l’Àrea d'Acció Social i Ciutadania de l’ens comarcal.
 
Com accedir al SIAD
Les usuàries poden accedir al servei concertant entrevista mitjançant trucada telefònica o personalment.
L'horari d'atenció al públic és els dilluns de 9 a 14h i de 16 a 18h i de dimarts a divendres de 9 a 14h.
En el mateix horari, entitats, col·lectius i professionals dels 29 municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca del Bages poden dirigir-se al servei per rebre informació i assessorament en tots aquells temes d'interès per a les dones.
 
On som
Al Consell Comarcal del Bages
Muralla de St. Domènec, 24
08241 Manresa
Tel. 93.693.03.63 o 93.693.03.70
siad@ccbages.cat  o dona@ccbages.cat
www.dona.ccbages.cat


Warning: Creating default object from empty value in /home/ccbages/dona.ccbages.cat/application/controllers/_helpers/BuildFilAriadnaVector.php on line 12

Warning: Creating default object from empty value in /home/ccbages/dona.ccbages.cat/application/controllers/_helpers/BuildFilAriadnaVector.php on line 12


Àrea Igualtat del Consell Comarcal del Bages • Muralla Sant Domènec, 24 • MANRESA • Tel. 93 693  03 70 •   contactar
contactar   contactar   contactar