Cody Latimer Authentic Jersey WEB DONA Web Dona


Ens posem les ulleres de la igualtat

El projecte que presentem vol oferir una nova mirada a la nostra realitat, una mirada que ens permeti posar les ulleres de la igualtat.

Moguts per la inercia podem caure en actituds com ara: reduir la coeducació a educar els nois i les noies juntes, menysprear la importància del llenguatge i negar les diferències.

Volem aprofitar aquesta proposta educativa per a potenciar la col·laboració amb les famílies, reforçar els lligams de cooperació i impulsar una acció educativa coherent, corresponsable i acollidora.

Ho proposem a les Escoles Bressols, perquè és en aquesta etapa de 0 a 3 anys quan els infants comencen a construir la seva identitat, i és una oportunitat per construir-la lliure d'estereotips.

Podeu veure una descripció més detallada del projecte al document adjunt.

Una de les accions que es proposa a educadores i famílies és veure unes pel·lícules que tracten sobre models i estereotips del que significa ser home o dona. En aquesta ocasió s'ha fet una selecció de 7 ,  les podeu veure i donar la vostra opinió a l'apartat de Participa.
 

També s'ha editat un conte "Al país de les marietes... arriba el circ"Warning: Creating default object from empty value in /home/ccbages/dona.ccbages.cat/application/controllers/_helpers/BuildFilAriadnaVector.php on line 12

Warning: Creating default object from empty value in /home/ccbages/dona.ccbages.cat/application/controllers/_helpers/BuildFilAriadnaVector.php on line 12

Warning: Creating default object from empty value in /home/ccbages/dona.ccbages.cat/application/controllers/_helpers/BuildFilAriadnaVector.php on line 12


Àrea Igualtat del Consell Comarcal del Bages • Muralla Sant Domènec, 24 • MANRESA • Tel. 93 693  03 70 •   contactar
contactar   contactar   contactar