Cody Latimer Authentic Jersey WEB DONA Web Dona


Prevenció i Sensibilització

El III Pla Comarcal d’Igualtat de Gènere Bages. Construïm una societat igualitària 2016-2020 promou les polítiques d’igualtat d'oportunitats entre dones i homes a la comarca del Bages, desenvolupant el treball comunitari i transversal en tota la seva potencialitat.

S’adreça als ajuntaments de la comarca, professionals de diferents sectors, centres educatius, dones i homes, associacions de dones, empreses, entitats, agents locals...

 A continuació es descriuen breument els projectes i les actuacions preventives  i  comunitàries que es desglosen i es detallen a l’apartat de CAMPANYES:

 

COMMEMORACIONS

A través dels Fòrums de Regidores i Regidors de la Dona dels municipis de la comarca del Bages s'impulsen campanyes comarcals, en dates assenyalades, per ajudar a la sensibilització social per aconseguir la igualtat d'oportunitats entre dones i homes.

 

CAMPANYES DE SENSIBILITZACIÓ

S’elabora material informatiu, activitats formatives i actuacions amb col•lectius específics.

  • Edició, publicació i difusió de tríptics, fulletons, pòsters...
  • Conferències, tallers, jocs, exposicions, material didàctic...

 

PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES

L'objectiu és millorar l'atenció i recuperació de les dones que pateixen violència, així com conscienciar i sensibilitzar sobre el rebuig de la violència.

 

PARTICIPACIÓ DE LES DONES

Fer visible les aportacions de les dones i incrementar-ne la participació en tots els àmbits de la vida social, tenint en compte la seva diversitat.

 

DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA

Oferir suport tècnic als professionals, entitats i municipis de la comarca del Bages en aquelles accions que impulsin les polítiques d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes.

  • Fòrum de Regidores i Regidors de la Dona del Bages
  • Centre d'Informació i Recursos: material didàctic, llibres, DVDs,...

  Warning: Creating default object from empty value in /home/ccbages/dona.ccbages.cat/application/controllers/_helpers/BuildFilAriadnaVector.php on line 12

Warning: Creating default object from empty value in /home/ccbages/dona.ccbages.cat/application/controllers/_helpers/BuildFilAriadnaVector.php on line 12


Àrea Igualtat del Consell Comarcal del Bages • Muralla Sant Domènec, 24 • MANRESA • Tel. 93 693  03 70 •   contactar
contactar   contactar   contactar