28/6/2017
El Consell Comarcal del Bages promou el Dia de l’orgull LGTBI i una vintena d’Ajuntaments s’hi afegeixen penjant la bandera
  • Amb l'objectiu de promoure la igualtat i eliminar qualsevol tipus de discriminació per raons d'identitat de gènere, el Consell Comarcal del Bages torna a sumar-se a la celebració del Dia internacional de l'orgull LGTBI. Amb el lema "Al Bages sigues com vulguis ser. Sigues lliure", el Consell ha promogut entre els Ajuntaments de la comarca que demà, coincidint amb la celebració, pengin la bandera LGTBI a les seves façanes per demanar tolerància, igualtat i respecte. Una vintena de consistoris del Bages s’han afegit a la iniciativa.
     
    Entre diferents activitats que es duen a terme, destaca l’hora del conte amb temàtica LGTBI que han programat 4 municipis del Bages (Avinyó, St. Joan de Vilatorrada, Sallent i El Pont de Vilomara) per sensibilitzar els infants i les seves famílies.
     
    <span style="font-size:10.0pt;line-height:150%;Verdana" ,"sans-serif";"="">D’altra banda, el Consell Comarcal del Bages ha finalitzat recentment l’acció formativa “Abordatge i intervenció per la diversitat sexual i identitat de gènere a l'àmbit educatiu”, en la qual han participat onze professionals d'àmbits molt diversos: tècnics i dinamitzadors municipals, mossos d'esquadra i entitats del col·lectiu LGTBI.

Hemeroteca

Aquí podrà cercar la notícia que desitgi mitjançant la data de publicació o per paraules clau.
Àrea Igualtat del Consell Comarcal del Bages • Muralla Sant Domènec, 24 • MANRESA • Tel. 93 693  03 70 •   contactar
contactar   contactar   contactar