Cody Latimer Authentic Jersey WEB DONA Web Dona

16/3/2017
X TROBADA DE DONES 25 de Març a Sallent
La 10a edició de la Trobada de Dones, organitzada pel Servei d’Informació i Atenció a la Dona del Consell Comarcal del Bages, se celebrarà el dissabte 25 de març a l'escola Torres Amat de Sallent, amb l’objectiu de donar eines d’apoderament a les dones a través de tallers i activitats.
 
La Trobada començarà a les 10 del matí amb la benvinguda. Durant tot el matí es faran xerrades sobre les representacions de la feminitat al cinema, o un tastet al teatre de les oprimides amb exercicis pràctics. També es faran tallers de decoupage, herbes remeieres i un de dance i fitness. Durant els tallers hi haurà servei de canguratge per a les dones que hi assisteixin amb els seus fills i filles.
 
A la Trobada hi poden participar col·lectius i associacions de dones, però també dones a nivell particular. Cal inscriure’s abans del dimecres 22 de març a través de dona@ccbages.cat o al telèfon 93 693 03 63. Alguns dels tallers són gratuïts i els de manualitats tenen una inscripció de 3 euros, per pagar el material.

Hemeroteca

Aquí podrà cercar la notícia que desitgi mitjançant la data de publicació o per paraules clau.
Àrea Igualtat del Consell Comarcal del Bages • Muralla Sant Domènec, 24 • MANRESA • Tel. 93 693  03 70 •   contactar
contactar   contactar   contactar